top of page

TERMES I CONDICIONES WWW.CENTRESOM.COM

 

Benvingut/da a CENTRE SOM. Aquests Termes i Condicions estableixen els drets i obligacions que regeixen l'ús del nostre lloc web i els serveis que oferim. En accedir o utilitzar el nostre lloc web, accepteu aquests termes en la seva totalitat. Si no esteu d'acord amb algun d'aquests termes, us recomanem que no utilitzeu el nostre lloc web.

1. Informació de l'Empresa

CENTRE SOM, S.C.P.

J64915671

C/ Mallorca, 77 Entlo. 4a, 08029 - Barcelona (Barcelona)

info@centresom.cat

2. Propietat Intel·lectual

2.1. Tot el contingut present en aquest lloc web, incloent però no limitat a text, gràfics, logotips, imatges, clips d'àudio, clips de vídeo, descàrregues digitals i compilacions de dades, és propietat exclusiva de CENTRE SOM o dels seus proveïdors de contingut, i està protegit per les lleis de propietat intel·lectual aplicables.

2.2. Queda estrictament prohibida la reproducció, distribució, modificació, venda o qualsevol altre ús no autoritzat del contingut present en aquest lloc web sense el consentiment exprés per escrit de CENTRE SOM.

3. Ús del Lloc Web

3.1. Accepteu utilitzar el nostre lloc web de conformitat amb aquests Termes i Condicions, així com totes les lleis i regulacions aplicables.

3.2. Us comprometeu a no utilitzar el nostre lloc web de cap manera que pugui causar dany a CENTRE SOM, altres usuaris del lloc web o tercers. Això inclou, però no es limita a, la transmissió de qualsevol contingut difamatori, obscè, ofensiu, il·legal o que vulneri els drets de propietat intel·lectual de tercers.

​4. Política de Privacitat i Protecció de Dades

4.1. A CENTRE SOM ens comprometem a protegir la vostra privadesa i a garantir el compliment de les lleis i regulacions aplicables en matèria de protecció de dades.

4.2. En utilitzar el nostre lloc web i proporcionar-nos les vostres dades personals, accepteu i consenteu el processament de les vostres dades d'acord amb la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.

4.3. Recopilem dades personals a través de diferents mitjans, que inclouen, entre altres, formularis de contacte, subscripcions al blog i butlletins informatius. Aquestes dades s'utilitzaran únicament per als fins per als quals han estat recopilades i amb el vostre consentiment exprés.

4.4. Ens reservem el dret d'utilitzar la informació de contacte que ens heu proporcionat per enviar-vos comunicacions comercials, com ara esdeveniments privats, ofertes exclusives, publicitat de retirades i altres serveis relacionats amb CENTRE SOM. No obstant això, respectem el vostre dret a donar-vos de baixa d'aquestes comunicacions en qualsevol moment. Per donar-vos de baixa, podeu escriure'ns un correu electrònic a info@centresom.cat.

4.5. En cas de produir-se una violació de seguretat que pugui afectar les vostres dades personals, ens comprometem a notificar-vos a vosaltres i a les autoritats competents en el termini establert per la normativa vigent.

5. Exclusió de Responsabilitat

5.1. CENTRE SOM esforça a mantenir l'exactitud i actualitat de la informació proporcionada en aquest lloc web. No obstant això, no oferim garanties ni assumim cap responsabilitat per la precisió, integritat o actualitat d'aquesta informació.

5.2. L'ús del nostre lloc web es realitza sota el vostre propi risc. No serem responsables dels danys directes, indirectes, incidentals, especials, consecutius o punitius que puguin sorgir de l'ús o la impossibilitat d'ús del nostre lloc web.

5.3. No assumim cap responsabilitat pel contingut dels llocs web de tercers enllaçats des del nostre lloc web. Aquests enllaços es proporcionen únicament per a la vostra conveniència i no impliquen el nostre aval o aprovació d'aquests llocs.

6. Llei Aplicable i Jurisdicció

6.1. Aquests Termes i Condicions es regeixen per les lleis d'Espanya. Qualsevol disputa que sorgeixi de o en relació amb aquests termes serà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de Barcelona.

7. Modificacions

7.1. Ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquests Termes i Condicions en qualsevol moment, sense previ avís. Us recomanem revisar regularment aquesta pàgina per estar al corrent de qualsevol canvi.

7.2. La continuïtat de l'ús del nostre lloc web després de la publicació de canvis en aquests Termes i Condicions constitueix la vostra acceptació d'aquests canvis.

Aquests Termes i Condicions constitueixen l'acord complet entre vosaltres i CENTRE SOM pel que fa a l'ús del nostre lloc web i els serveis que oferim. Si teniu alguna pregunta o dubte sobre aquests termes, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la direcció de correu electrònic info@centresom.cat.

bottom of page